Kontorhotel i København – kun 150 meter fra Kgs. Nytorv metro.

Kontor

Vores kontorhotel i København tilbyder et kommercielt kontorfællesskab, hvor du kan leje et eller flere møblerede kontorer med praktisk servicepakke her hos os.

Vores kontorer i kontorhotellet har flot lysindfald og direkte udsigt over Kongens Nytorv til Charlottenborg, Det Kongelige Teater og Nyhavn mv., eller til de klassiske ejendomme på Østergade.

Du får adgang til bredbånd, telefon og fax, samt telefonpasning, posthåndtering og en række øvrige praktiske services.

I vores kontorhotel i København sørger vi for den løbende rengøring, opvask, postomdeling, kaffebrygning mm. Og du kan trække på reception, omstilling og sekretærer, samt benytte mødelokaler og andre faciliteter efter nærmere aftale.

En fleksibel ordning med en overskuelig pengebinding, hvor du nemt og hurtigt kan udvide eller indskrænke efter behov.

Du får hyggelige “kollegaer” i kontorerne omkring dig i dagligdagen, og så er kontoret altid bemandet og kontaktparat på dine vegne – uanset hvor du selv befinder dig.

Vi tilstræber en hyggelig atmosfære bl.a. via fyraftensarrangementer og i øvrigt en afslappet og humørfyldt omgangstone, i et professionelt miljø.

Vi har kun et begrænset antal af disse kontorer til rådighed, og derfor er der desværre ikke altid ledige kontorer.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Kontorhotel i København
  • Eksklusiv adresse
  • Møbleret kontor
  • Adgang til internet, telefon og fax
  • Telefonpasning
  • Posthåndtering og -omdeling
  • Rengøring, opvask, kaffebrygning m.m.
  • Adgang til mødelokaler

Plantegning

Reception

Når du møder ind om morgenen, bliver du mødt af vores altid smilende receptionister, som du hurtigt får et personligt forhold til.

De kender dig og din virksomhed, ved hvordan de besvarer dine telefoner, hvilke sekretæropgaver de kan aflaste dig med, og hvordan de skal tage imod dine gæster. De sørger for at dække op til dine møder – og rydder selvfølgelig af igen.

Kort sagt tilbyder vores receptionister dig en kompromisløs service – de ved sågar om du ønsker mælk i kaffen.

Vores reception aflaster dig for opkald, der afbryder dit arbejde, så du kan bruge din tid mere effektivt.

Vi kan endda screene dine opkald, så vi kun viderestiller relevante henvendelser, giver en særlig besked til bestemte typer kunder, telefonsælgere eller lignende.

Vores reception behandler hver enkelt kunde individuelt og professionelt, og du kan derfor trygt overlade din receptionistfunktion til os.

Mødelokale

Vi tilbyder leje af mødelokaler, når du vil mødes i præsentable og velfungerende omgivelser. Vi står for den professionelle modtagelse af dine gæster og det praktiske før og efter mødet.

Dine gæster modtages i receptionen efter aftale med dig, og venter til du er klar, eller vises af receptionisten til det bestilte mødelokale, eller til dit kontor. Alt efter din instruks.

Mødelokaler er forbeholdt kunder der har adresse, telefon, eller kontor hos os, enten i København eller Hellerup. Mødelokaler bestilles ved henvendelse til receptionen.

Vores præsentable mødelokale på Østergade 1 indeholder blandt andet moderne fladskærms-tv med tilhørende projektor, så du altid kan være sikker på, dine præsentationer bliver vist på en flot og professionel måde.

Desuden serveres der altid gratis kaffe, the og vand, og ønsker du opdækning i form af morgenmad, frokost eller andet, sørger vi naturligvis for dette – altid klar og velpræsenteret.

Mødelokalet inkluderer naturligvis også fri brug af vores Wi-Fi som både du og dine gæster kan logge på.

Området

Vores kontor på Kongens Nytorv er en helt unik mulighed for at give din virksomhed den bedst tænkelige placering – i hjertet af København, på hjørnet af Strøget og Kgs. Nytorv, kun 150 meter fra Metroen.

Vi har fået en super beliggenhed på én af byens flotteste pladser og genbo til det ny renoverede Hotel d´Angleterre og med direkte udsyn til Det Kongelige Teater, Den Franske Ambassade, Charlottenborg, Nyhavn osv.

Der er Metrostation lige rundt om hjørnet og kort gåafstand fra parkeringshusene ved Landegreven, Magasin, Borgergade, Adelgade og Dronningens Tværgade.

Dine kunder kan opleve byens mest fashionable restauranter som Geist, Signature, Mash, Cafe Victor mv. eller perlerækken af cafeer i de små stræder, der omkranser os, og i kvarteret omkring Nyhavn og havnefronten.

Kontakt os

Vi håber du får lyst til at gøre brug af vores services, og lade netop os betjene dig og din virksomhed.

Kontakt os, og hør nærmere eller book en fremvisning.

Kongens Nytorv Business Center
Østergade 1, 2. sal
1100 København K

Telefon: 33 37 10 00
Telefax: 33 37 98 20
E-mail: email@kongens-nytorv.dk

Navn

E-mail

Telefon

Besked